Ekspedisjon med Tanzania Explorer og Magasinet Reiselyst

Tanzania utenfor allfarvei

Kjære Magasinet Reiselyst leser,

Dessverre har en av våre deltakere på denne turen måttet kansellere grunnet sykdom, men det kommer deg til gode! Vi har nå én plass igjen på denne helt vanvittige turen. Da det er satt opp dobbel-rom, og det er en kvinne som har kansellert, er det naturlig at det er til dere andre kvinner vi henvender oss. Har du alltid drømt om å reise på safari? Kanskje du har vært på safari noen ganger før? Uansett hvor mye erfaring du har med Afrika og safari, er det lite sannsynlig at du reiser på en slik tur som dette igjen, ene og alene grunnet prisen den til vanlig ville hatt. Vi har slått av over 30.000,-  på turen for hver eneste deltaker, dette er gjort mulig i samarbeid med Magasinet Reiselyst og med god hjelp fra samtlige overnattingssteder.

For å nevne bare noen få ting: Sjimpansje-trekking i regnskogen med overnatting på luksus lodge på stranden ved Lake Tanganyika, ekslusiv safari i Ruaha – parken med over 10% av alle gjenlevende løver i verden, fot-tur i Udzungwa Mountains – opp til Sanje falls og se endemiske apekatter underveis... – se dag-for-dag beskrivelsen for hele turen!

Bli med oss på tidenes villeste tur!

Tanzania Explorer og Magasinet Reiselyst har sammen satt opp tidenes heftigste, og villeste safari. Vi drar til områder som bare den kresne og bereiste safari-fanatikeren har hørt om, og tar seg råd til å besøke. Områdene er i vår mening de beste nasjonalparkene i hele Tanzania, og overgår uten tvil Serengeti, Ngorongoro Krateret og Masai Maara (Kenya). Vi kunne skrevet side opp og side ned om denne turen, og det har vi også gjort!

Klikk på knappen under for å laste ned pdf'en som beskriver denne magiske turen dag for dag.

Vær oppmerksom på at det bare er én plass igjen, og det er første kvinne til mølla! :-)